Friday, May 17, 2013


Assalamualaikum...

Pada 15.5.13 telah keluar mengenai tunetalk/toneexcel. aku dah lama tau pasal hal ni, tapi tak ambil pusing.. toneexcel ni boleh beri kita duit tambahan yang boleh menukarkan kita kepada jutawan kelak.. tak percaya.. aku ada seorang memang pakar dalam internet intrepreneurship.. mazelan abas nama dia.. income dia sebulan sudah mencecah 25k sebulan.. aku dah ta pasal dia ni sejak tahun 2011 lagi..

Masa tu baru nak berjinak2 ngan internet intrepreneur.. skang dah tak lagi.. skang dia dah dapat duit masyuk dari aku.. memang dia seorang yang penyabar dan suka membantu.. cuba korang tgk fb akaun dia.. taip mazelan abas.. berapa banyak kawan dah dia ada.. berbelas ribu dah.. orang luar tak kenal dia.. tapi orang yang kenal dia segelintir sahaja.. itupon dah ada friend dalam fb beribu2..

Sekarang baru aku sedar.. aku mesti memulakan internet intrepreneurship/ usahawan internet ni sekarang juga.. aku ingin berjaya seperti dia.. kerja sekarang kena kerja juga.. bila dah masyuk bulan2 nanti.. tak payah keje dah.

Syarikat ni memang boleh dikatakan kukuh.. ada banyak anak syarikat dia.. air asia, tune hotel, dll sila baca keratan akhbar di atas.. aku rasa menyesal tak buat masa tahun 2011 dulu.. tetapi masih belum terlambat auntuk aku mulakan toneexcel ni... sekarang baru ada 130+ k ahli.. ada 33 juta pengguna di malaysia sekarang ni.. inilah peluang aku untuk direbut..

Aku berharap, kepada sesiapa yang baca blog ni.. tolong pass atau 'share'kan blog ini.. supaya dapat kita sama2 berjaya nanti bila kita sudah dapat keuntungan.. sesiapa berminat untuk dapatkan simkad toneexecel dan ingin tahu lebih lanjut berkenaan toneexcel ni.. bolehlah contact aku di 0108050979 (hairi)(idp saya idp134085...

Sama2 kita berjaya suatu hari nanti.. insyaaAllah..
* cuba tgk laman web saya http://www.toneexcel.com/affiliate/index.php?ID=134085

No comments:

Post a Comment